Ce inseamna Creatie Digitala?

Ce inseamna Creatie Digitala?

Conceptul de creatie digitala este unul dintre partile cheie ale unui site web si e cel mai vizibil in experienta navigarii online a utilizatorilor. Acesta va determina in mod direct felul in care va fi perceputa afacerea ta de catre vizitatori, deci este important sa acorzi o importanta sporita acestui subiect. El poate cuprinde toate elementele personalizate de care are nevoie un site ca sa promoveze o anumita idee, un concept, produse, servicii, persoane, etc. Acestea pot consta in: logo, descrieri de servicii/produse, texte personalizate pentru angajati sau pagini de prezentare, poze de produs, bannere, alte elemente grafice, s.a.m.d. create in aceeasi tema cu noua identitate vizuala a firmei.

Cand vorbim de „parti cheie”, trebuie sa stii ca nu exista (… sau nu ar trebui sa existe) loc de compromisuri in acest sens. Chiar daca tu esti motorul afacerii si o cunosti mai bine decat oricine altcineva, sunt momente cand poti deveni subiectiv, sau prea concentrat pe micile detalii. Intervine pericolul de a nu reusi sa exprimi tot ce ai nevoie pentru a creste vanzarile sau dezvolta afacerea.

Tratamentul benefic de care se poate bucura business-ul tau va fi o gura de aer proaspat – o parere de ansamblu venita din afara, de la un specialist. De asemenea, acesta iti va scoate in evidenta atat punctele tari ale afacerii, dar te va ajuta si sa le imbunatatesti pe cele mai putin bune. Se porneste de la o analiza SWOT (puncte tari, puncte slabe, oportunitati, amenintari) si se vor crea strategii si campanii de marketing personalizate.

In concluzie putem mentiona ca, pe langa o structura organizata de care trebuie sa se bucure site-ul tau, sunt la fel de importante si elementele de creatie digitala, adica toate componentele vizuale personalizate ale afacerii tale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Oferte și noutăți

Înscrie-te în lista noastră pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte și noutăți pe care le avem de oferit doar susținătorilor noștri.


*Promitem să nu deranjăm, iar dezabonarea se poate face printr-un singur click.


Îți mulțumim pentru interes!