cluju-banner-fb

CLUJU.RO

Radu A. Morărean Online Newspaper

O platformă tânără și ambițioasă, pe care vei găsi știri și evenimente din Cluj-Napoca. Exploatează la maximum potențialul pe care i-l oferă mediul online, iar rezultatele se concretizează printr-un trafic bogat și un timp minim de răspuns.

Plus de Chic

Radu A. Morărean Online Shop

Tradiție, handmade și stil – sunt cuvintele care descriu cel mai bine articolele PlusdeChic. Acest magazin online a fost dezvoltat după toate criteriile pe care trebuie să le respecte o afacere cu produse scoase la vânzare. Coș de cumpărături, listă de produse favorite, generare automată de facturi, abonare newsletter și multe alte funcționalități, toate traduse în limba română.   Edit: …

FainVine

Radu A. Morărean Community

The popularity of multimedia content in the online environment is why this site has got life. A short video aggregator with social media functionality, manages to generate a rich traffic using minimal resources.

CIC – FSPAC

Radu A. Morărean Platform

Centrul Internațional de Carieră al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din Universitatea Babeș-Bolyai, a aparut ca raspuns la nevoile reale ale studentilor de a fi consiliati in cariera, de a fi orientati vocational intr-un context profesional dinamic. Studentia este minunata, dar momentul in care trebuie sa-ti gasesti de lucru vine ca un vant rece, perseverent, care te …

Studentu’ Ardelean

Radu A. Morărean Community

Edit: Pentru oferte, propuneri, sau colaborări, puteți contacta inițiatorul proiectului.

Say MANGO!

Radu A. Morărean Podcast

Say MANGO! este un podcast generalist, care dezbate diferite teme sociale. Site-ul a fost creat de la zero prin integrarea de elemente personalizate într-o platformă WordPress.