cluju-banner-fb

CLUJU.RO

Radu A. Morărean Online Newspaper

O platformă tânără și ambițioasă, pe care vei găsi știri și evenimente din Cluj-Napoca. Exploatează la maximum potențialul pe care i-l oferă mediul online, iar rezultatele se concretizează printr-un trafic bogat și un timp minim de răspuns.

Plus de Chic

Radu A. Morărean Online Shop

Tradiție, handmade și stil – sunt cuvintele care descriu cel mai bine articolele PlusdeChic. Acest magazin online a fost dezvoltat după toate criteriile pe care trebuie să le respecte o afacere cu produse scoase la vânzare. Coș de cumpărături, listă de produse favorite, generare automată de facturi, abonare newsletter și multe alte funcționalități, toate traduse în limba română.   Edit: …

dinSâncrai.ro

Radu A. Morărean Community

This platform originated from active community of locals in Sancraiu de Mures and Nazna. Here you can find the most important information about Sancraiu de Mures, local events, attractions in the area, and many more.

CIC – FSPAC

Radu A. Morărean Platform

Centrul Internațional de Carieră al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din Universitatea Babeș-Bolyai, a aparut ca raspuns la nevoile reale ale studentilor de a fi consiliati in cariera, de a fi orientati vocational intr-un context profesional dinamic. Studentia este minunata, dar momentul in care trebuie sa-ti gasesti de lucru vine ca un vant rece, perseverent, care te …

Say MANGO!

Radu A. Morărean Podcast

Say MANGO! este un podcast generalist, care dezbate diferite teme sociale. Site-ul a fost creat de la zero prin integrarea de elemente personalizate într-o platformă WordPress.