cluju-banner-fb

CLUJU.RO

Radu A. Morărean Ziar

O platformă tânără și ambițioasă, pe care vei găsi știri și evenimente din Cluj-Napoca. Exploatează la maximum potențialul pe care i-l oferă mediul online, iar rezultatele se concretizează printr-un trafic bogat și un timp minim de răspuns.

Plus de Chic

Radu A. Morărean Magazin

Tradiție, handmade și stil – sunt cuvintele care descriu cel mai bine articolele PlusdeChic. Acest magazin online a fost dezvoltat după toate criteriile pe care trebuie să le respecte o afacere cu produse scoase la vânzare. Coș de cumpărături, listă de produse favorite, generare automată de facturi, abonare newsletter și multe alte funcționalități, toate traduse în limba română.   Edit: …

dinSâncrai.ro

Radu A. Morărean Comunitate

Această platformă a luat naștere la inițiativa comunității active a localnicilor din Sâncraiu de Mureș și Nazna. Aici puteți găsi centralizate cele mai importante informații despre comuna Sâncraiu de Mureș, evenimente locale, atracții turistice din zonă, etc.

CIC – FSPAC

Radu A. Morărean Platforma

Centrul Internațional de Carieră al Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din Universitatea Babeș-Bolyai, a aparut ca raspuns la nevoile reale ale studentilor de a fi consiliati in cariera, de a fi orientati vocational intr-un context profesional dinamic. Studentia este minunata, dar momentul in care trebuie sa-ti gasesti de lucru vine ca un vant rece, perseverent, care te …

Say MANGO!

Radu A. Morărean Podcast

Say MANGO! este un podcast generalist, care dezbate diferite teme sociale. Site-ul a fost creat de la zero prin integrarea de elemente personalizate într-o platformă WordPress.