Prezența online spune multe despre afacerea ta și potențialii clienți. Creează-ți strategia în funcție de nevoile lor, investind eficient într-un site de promovare.

Work illustrations by Storyset

Fotografiile clare si incadrate corect necesita, in general, doar cateva corecturi dupa ce au fost capturate. Serviciile unui fotograf profesionist iti pot garanta, adesea, un cost de post-procesare a imaginilor semnificativ mai mic, iar timpul de asteptare mai scurt.

Al doilea pas este scoaterea in evidenta a unor caracteristici mai importante ale subiectului, indreptarea liniei de orizont si a verticalelor (in cazul fotografiei de ahitectura sau interioare), cat si o imbunatatire subtila din punct de vedere vizual.

In cazul in care doresti o editare mai avansata pentru recuperarea unor informatii sau evidentierea anumitor trasaturi dintr-o fotografie, te ajutam cu servicii de editare foto profesionista: netezirea si curatarea tenului, evidentierea culorii ochilor, albirea dintilor, retusarea sau eliminarea totala a elementelor nedorite, etc.

Predarea fotografiilor se poate face la rezolutia maxima (cea primita), sau optimizata (prin reajustare) pentru site-ul sau magazinul tau online. Optimizarea fotografiilor pentru web este procesul prin care se renunta la o cantitate considerabila de informatie din imagini, fara sa fie afectata prea dramatic calitatea acestora. Acest procedeu ajuta website-urile sa se incarce mult mai rapid.