Prezența online spune multe despre afacerea ta și potențialii clienți. Creează-ți strategia în funcție de nevoile lor, investind eficient într-un site de promovare.

Business illustrations by Storyset

Redactare articole

O sectiune de blog sau de articole, cateva descrieri sau recenzii de produs pot aduce un grad ridicat de plus-valoare imaginii tale din mediul online. Stim ca nu toata lumea poseda darul cuvintelor, de aceea iti venim in ajutor cu servicii de copywriting si redactare articole.

Postari social-media

Consecventa in postari si respectarea unui calendar bine structurat va duce la dezvoltarea unei imagini prietenoase, precum si la cresterea organica a comunitatii de pe retelele de socializare. Totodata, aceste postari vor putea aduce atat vizitatori, cat si potentiali clienti pe site-ul companiei tale.

Descrieri servicii si produse

Prin elaborarea unor descrieri prietenoase si informative, complete si fara loc de interpretare, ii vei putea educa, informa si impresiona in mod placut pe vizitatorii site-ului tau.

Lozinci, call-to-actions

Dupa rolul ei informativ, o alta functie a publicitatii e cea poetica, iar studiile de specialitate au demonstrat eficienta sloganurilor atragatoare care au ramas mai mult timp in mintea consumatorilor.

Redactare newsletter, e-book

In cazul in care ai bifat totul de mai sus, dar iti lipseste dexteritatea in dezvoltarea de produse digitale, sa stii ca te putem ajuta.