Redactare articole

O sectiune de blog sau o sectiune de articole, descrieri, recenzii de produs poate aduce un grad ridicat de plus-valoare imaginii tale din mediul online. Stim ca nu toata lumea poseda darul cuvintelor, de aceea iti venim in ajutor cu servicii de copywriting si redactare articole.

Postari social-media

Consecventa in postari si respectarea unui calendar bine structurat va duce la dezvoltarea unei imagini prietenoase si cresterea organica a comunitatii de pe retelele de socializare, totodata aducand vizitatori si potentiali clienti pe site-ul companiei tale.

Descrieri servicii si produse

Prin elaborarea unor descrieri prietenoase si informative, complete si fara loc de interpretare, ii vei putea educa, informa si impresiona in mod placut pe vizitatorii site-ului tau.

Lozinci, call-to-actions

Dupa rolul ei informativ, o alta functie a publicitatii e cea poetica: studiile de specialitate demonstrand eficienta sloganurilor atragatoare care au ramas mai mult in mintea consumatorilor.

Redactare newsletter, e-book

In cazul in care le-ai bifat pe toate cele de mai sus, dar iti mai lipseste doar dexteritatea in dezvoltarea de produse digitale, sa stii ca te putem ajuta.