Cuvinte cheie

Unul dintre primii pasi in dezvoltarea unei strategii de optimizare SEO este cautarea de cuvinte cheie potrivite pentru produsele sau serviciile pe care le oferi. Acestea vor ajuta la identificarea mai exacta a lor pe site si in motoarele de cautare.

Metadata

Date care descriu alte date ar fi o traducere cat mai apropiata de realitate a acestui termen. Din pacate, calculatoarele vorbesc un limbaj mult mai rudimentar decat oamenii, iar descrierile si informatiile de pe site-ul tau vor trebui scrise intr-un mod prietenos lor.

Titluri, articole, descrieri

Alegerea unor titluri inspirate vor face o diferenta zdrobitoare la nivel de click din partea cititorilor. La fel si in cazul articolelor si descrierilor informative, iti pot creste rata de vanzari fara a investi in promovare.

Cuvinte in trending

Fiecare sezon are diferite momente si evenimente cheie pe care le poti folosi in favoarea ta. Crearea unui calendar cu evenimentele anuale poate aduce un plus pentru businessul tau.

Cautari pe Google

Trebuie sa stii ce anume cauta potentialii tai clienti pentru a le putea veni in ajutor mai facil si mai putin costisitor.

Cuvinte interzise

La fel cum exista cuvinte si fraze care nu trebuie sa lipseasca din imaginea ta online, exista si unele de care trebuie sa te feresti.