Prezența online spune multe despre afacerea ta și potențialii clienți. Creează-ți strategia în funcție de nevoile lor, investind eficient într-un site de promovare.

Technology illustrations by Storyset

Copywriting

O sectiune de blog, articole, descrieri, recenzii de produs pot aduce un grad ridicat de plus-valoare imaginii tale din mediul online. » afla mai multe

Achizitie imagini pentru site/social-media

Unele spatii nu trebuie sa ramana goale, de aceea te putem ajuta atat cu servicii fotografice la sediul tau, cat si cu achizitionarea de imagini reprezentative pentru serviciile sau produsele tale. Le vei putea folosi pentru site, in print, dar si pe retelele de socializare.

E-book-uri, pdf

Te putem ajuta cu crearea si paginarea materialelor digitale de tip e-book, PDF, sau altele.

Clipuri de prezentare pentru articole

Un scurt videoclip exemplificativ poate fi chiar putinul de care mai era nevoie pentru a convinge un client sa achizitioneze produsul tau. Profita acum!

Optimizare foto, video, audio pentru site si social-media

Redimensionari, corecturi de culoare, mici retusuri si materialele tale sunt gata de postat. » afla mai multe

Creare elemente branding

Compania ta trebuie sa fie memorabila, de aceea iti propunem construirea unui adevarat brand in jurul ei. Logo design, identitate vizuala, mape de prezentare, foi cu antet, carti de vizita, produse digitale personalizate, toate pentru a ramane in mintea consumatorilor.

Landing pages pentru servicii/produse

Back-to-school? Oferte de Pasti? Cadouri de Craciun? Lansarea unui nou produs? Toate evenimentele au nevoie de o pagina dedicata pentru ofertele tale.

Alte cerinte personalizate

Exista lucruri la care, poate, nu ne-am gandit sa le mentionam aici, dar asta nu inseamna ca nu le putem livra. Descrie-ne pe scurt care ar fi nevoile tale si provoaca-ne sa-ti oferim cel mai bun rezultat.