Prezența online spune multe despre afacerea ta și potențialii clienți. Creează-ți strategia în funcție de nevoile lor, investind eficient într-un site de promovare.

/C++CSS
Business illustrations by Storyset
HTML5 CSS3 JavaScript Bootstrap WordPress cPanel PHP MySQL

Avantaje site de prezentare

Un site de prezentare a companiei iti poate aduce o sumedenie de avantaje, la costuri reduse. Acesta va putea fi vizitat de potentialii clienti, indiferent de zi sau ora, unde vor gasi informatiile de care au nevoie. Un site de prezentare a produselor sau serviciilor tale va putea tine locul unei carti de vizita, a unei mape de prezentare, sau chiar un catalog de produse.

» Afla mai multe despre serviciile noastre de web design si administrare site.

Imaginea brandului

In functie de nevoile si bugetul de care dispui, site-ul tau de prezentare va fi oglinda afacerii tale. Un business bine structurat si pus la punct trebuie sa reflecte aceeasi imagine si in mediul online, pentru a inspira incredere in randul consumatorilor.

Informatii centralizate 24/7

Site-ul de prezentare al unei companii poate fi una dintre caile principale de informare, aici facilitandu-se comunicarea oficiala dintre brand si consumatori. Un site bine organizat si actualizat constant poate fi folosit ca un avantaj in fata competitorilor.

Prezentarea serviciilor tale in fata potentialilor clienti

Un magazin online sau un site de prezentare a produselor sau serviciilor poate oricand veni in completarea marketingului direct, avand posibilitatea de a integra diferite informatii despre serviciile si produsele tale direct pe o pagina dedicata lor. Detalii, caracteristici, descrieri de produs, timp de livrare, pret si inclusiv review-uri de la cumparatori pot adauga plus-valoare produsului tau.

Facilizare contact, cautare informatii

Formularul de contact, e-mailul, adresa fizica sau numarul de telefon sunt de nelipsit de pe orice site de companie. O bara de cautare poate fi utila vizitatorilor, in cazul in care site-ul este destul de bogat in produse si informatii. Aceste caracteristici ajuta potentialii clienti sa gaseasca mai usor informatiile dorite, minimizand astfel riscul de abandon.

Promovare pasiva

Un site de prezentare, odata creat si publicat pe internet, se va promova si de unul singur. Dupa indexarea lui de catre motoarele de cautare folosite de internauti, acesta va putea aparea in rezultatele cautarilor lor.

Magazin online

Permite vanzatorilor sa completeze, sau chiar sa renunte la magazinele fizice; cele din urma implicand tot felul de costuri, atat in ceea ce priveste personalul, cat si de intretinere - costuri mult mai mari decat gestionarea unui site online cu livrare direct din depozit. Structurarea informatiilor pe o pagina de produs le vine in intampinare si acelor potentiali clienti care fac o prospectare a pietei inainte de achizitie.

Scalabilitate

Un site de prezentare sau magazin online se poate dezvolta atat pe verticala, cat si pe orizontala, la costuri mult reduse fata de sediile si magazinele fizice. Informatiile pot fi publicate si actualizate in orice moment, potentialii clienti putandu-le vizita non-stop.

Integrare social-media

Activitatea pe retelele de socializare este un must, fiind prezent direct in cele mai populate locuri unde consumatorii isi petrec timpul. Permite-le vizitatorilor tai sa distribuie si sa aprecieze paginile preferate de pe site-ul tau, sa comenteze si sa iti lase recenzii. Toate aceste trucuri de marketing iti vor putea aduce plus-valoare tie si brandului tau.

» Afla mai multe despre serviciile de marketing online si promovare social media pe care le oferim.

Postari incrucisate

Prezenta online iti da posibilitatea sa postezi articole, reclame, servicii si produse in mai multe locuri simultan, dandu-ti libertatea de a plimba consumatorii dintr-o parte in alta. Comunitatile tale vor creste organic si omogen pe toate retelele de socializare pe care le alegi.